Redefinim Confortul!

Lucrăm la un nou proiect Confort Living - Residence Sânpetru

Casele propuse spre vânzare fac parte din ansamblul rezidențial CONFORT LIVING RESIDENCE SÂNPETRU. Dezvoltat pe o suprafață de 10.743 mp, la ieșirea din Brașov spre Sânpetru, CONFORT LIVING RESIDENCE SÂNPETRU construiește pentru Dvs 45 case înșiruite aflate la mai puțin de 2 km de Coresi Shopping Resort și la 7 km de Piața Sfatului Brașov, după un proiect modern și funcțional.

Terenul are o vedere panoramică asupra Tâmpei, Vf. Postăvarul și munților Bucegi. Vom construi aici un proiect modern și funcțional, cu soluții tehnice inovative și materiale de cea mai bună calitate.

RESIDENCE

SÂNPETRU

Dispunerea spațiilor este menită să satisfacă și necesitățile celor mai exigenți!

CASE ÎNȘIRUITE

140 MP SUPRAFAȚĂ CONSTRUITĂ

Pe lângă suprafața generoasă (140 mp construiți), casele dispun și de 2 locuri de parcare și de o grădină în spatele casei unde beneficiarii se pot relaxa în aer liber admirând panorama superbă a Tâmpei, Vârful Postăvaru și Munții Bucegi.

Personalizare
Clienții iși pot alege finisajele interioare în limita bugetului alocat.
Accesibilitate
Aproape de Coresi Shopping Center si la 7 km de Piața Sfatului
Disponibilitate
Termenul de finalizare pentru primele 6 case ale complexului este Iunie 2019.
Utilități
Casele dispun de următoarele utilități: Apă, Curent Electric, Gaz
PREȚ CASĂ – 75.000 EUR, TVA 5% INCLUS – FINALIZARE IUNIE 2019

PARTER

Parterului îi este alocată zona de zi, aceasta fiind compusă din living (27 mp) cu acces la terasă și gradină, o bucătărie generoasă (7,3 mp), un grup sanitar (2 mp) și un hol (6,5 mp).

ETAJ

Etajul 1 găzduiește zona de noapte, aici existând 2 dormitoare generoase, de 15 mp, respectiv 16 mp, precum și o baie de 5 mp.

TERASĂ

Etajul 2 este compus dintr-un dormitor spectaculos de 18 mp, cu 2 ieșiri pe terasele de 15 mp, respectiv 8 mp.

Proximitatea munților și a naturii, accesul facil, arhitectura modernă și confortul la superlativ, le găsești doar în Confort Living Residence – Casa ta de la munte!

Contactează-ne!
CONTACT